Bartosz Kolasiński
![](https://img.webme.com/pic/f/fundacjazawodowiec/kolas 2.jpg)
Specjalizacja: kucharz
Miesiąc stażu: lipiec 2016
Długość trwania stażu: 4 tygodnie
Miejsce stażu: Pasta Di Piazza
Autorskie przepisy: 'Krem z pieczonych pomidorów', 'Sałatka ze świeżego szpinaku z karmelizowanym burakiem', 'Dark Fruit Tiramisu'.
![](https://img.webme.com/pic/f/fundacjazawodowiec/kolas mniam.jpg)
Długość trwania stażu: 4 tygodnie
Miejsce stażu: Pasta Di Piazza
Autorskie przepisy: 'Krem z pieczonych pomidorów', 'Sałatka ze świeżego szpinaku z karmelizowanym burakiem', 'Dark Fruit Tiramisu'.
![](https://img.webme.com/pic/f/fundacjazawodowiec/kolas mniam.jpg)